Prima lună a toamnei vine cu multe filme care merită, cu adevărat, văzute. Fie că vorbim despre cele de dragoste, horror sau comedii, anotimpul aceasta promite premiere de succes.

After We Fell (3 septembrie)

Foto: techstart.ro/

After We Fell  („După ce am căzut”) este al treilea film al seriei After, bazat pe cărțile cu același nume. Aici, relația dintre Hardin și Tessa, personajele principale, se duce într-o direcție nouă, întrucât a venit vremea deciziilor pentru viitor și se pare că fiecare vrea… altceva. Totul se complică și mai tare, odată cu venirea unui nou personaj în viața blondei, unul care o pune pe gânduri.


Malignant (3 septembrie)

 

Foto: playu.ro

Un horror ce sigur își va ține publicul cu sufletul la gură. În prim-plan o regăsim pe Madison, o tânără ce a văzut prea multe crime la o vârstă mult prea fragedă, și care relevă o realitate mult prea dură.

Casa cu păpuși (24 septembrie)

Foto: aarc.ro

Este un debut al regizorului Tudor Platon: un documentar din vacanța unor femei de 70 de ani, departe de bărbați și de lumea cotidiană. Acțiunile și activitățile lor sunt gândite în așa fel, încât ele să se simtă ca pe vremea când aveau cu vreo 20 de ani mai puțin.


Nowhere Special (10 septembrie)

Foto: filmelier.com

O dramă ce prezintă povestea lui John (James Norton), ce lucrează ca spălător de geamuri, părăsit de soție, cu un copil de doar 4 ani, pentru care face totul. Cu toate acestea, personajul principal află într-o zi că nu mai are mult de trăit, așa că încearcă să găsească familia perfectă pentru băiatul lui, sperând că el nu va afla vreodată ce s-a întâmplat cu părinții lui.


The Boss Baby: The Family Business (17 septembrie)

 

Foto: pe4k.net

 

Animația pentru copii și întreaga familie, ce revine pe micile și marile ecrane, vine un nou bebe șef foarte inteligent, ce își dorește să facă o afacere de familie.


România sălbatică (17 septembrie)

Foto: radardemedia.ro/

Unul dintre cele mai uimitoare documentare cu și despre România, cât și unul dintre cele mai urmărite filme de la TIFF de anul acesta. A câștigat Premiul Publicului și prezintă România, cu tot ce oferă mai frumos, ca faună și floră.

Sursa: monden.ro

Distribuie articolul: