Știm cum este agitația pregătirilor pentru Crăciun în fiecare an, în mod repetat ai vrea să poți da timpul înapoi și să obții mai mult timp pentru pregătiri. În acest an, vrem să-ți dăm o mâna de ajutor la cumpărături , astfel încât am început perioada promoțională mai devreme.

Obține ceea ce ai nevoie și mai mult cu doar câteva click-uri! Dedica câteva ore pentru a selecta poze, apoi personalizează o fotocarte, adaugă mici elemente de decor si câteva mesaje, astfel vei obține cadouri create cu dragoste pentru prieteni și familie. La noi poți alege fotocartea potrivită dintr-o gama largă de dimensiuni.
Bucură-te de oferta irezistibilă la fotocărțile noastre: pentru fiecare 2 fotocărți comandate primește a 3-a CADOU.
Da! ai înțeles corect, ai 3 fotocărti la preț de doar 2.

mypfb

Poți să faci o Fotocarte cu poze de familie din anul ce s-a scurs sau o carte cu poze din călătorii, un album cu pozele copilului sau un cadou pentru bunei. Pentru iubitul tău, alege un album cu povestea voastră de iubire sau vacanțele petrecute împreună, sau chiar albumul de nuntă. Ce zici de o fotocarte cadou pentru prietena ta cu cele 100+ de Selfie din acest an?

www.myphotobook.md (1)

Orice idee ai, pune-o într-o fotocarte și ofer-o în dar de Crăciun sau Anul Nou. Le vei aduce persoanelor dragi mai mult decât un cadou, o fotocarte este plină de emoții, de bucurie, de amintiri plăcute pe care le poți pipăi și mirosi. Aceste memorii rămân pentru copii și poate vor rămâne și pentru nepoți. Fotocartea o poți păstra o viață întreagă. În plus, pozele au altă viață pe hârtie decât atunci când le vezi în computer.

myphotobook-2-19

IMG_3820

Nu dispui de timp și cauți un cadou deosebit ? Alege sa oferi un certificat CADOU pentru o Fotocarte. Le vei da un imbold să-și faca un album mare și frumos cu fotografiile stocate în calculator sau pe alte gadget-uri, iar atunci când vor veni prietenii și familia în vizită să-l poata răsfoi împreună.

IMG_3834

Sperăm că ești la fel de entuziasmat ca și noi!
Îți garantăm produse de cea mai bună calitate, care vor ajunge la tine în timp util !
Începe acum pentru a beneficia de promoția noastră interesantă și începe pregătirile de sărbători mai devreme!

www.myphotobook.md
Urmărește-ne pe Facebook
Tel: 060 255 388

Distribuie articolul: