Bucură-te de cumpărături oriunde și oricând, achită cu LiberCard, iar MAIB te răsplătește cu premii valoroase, oferite în cadrul promoției „Sărbătorește cu LiberCard”. Poți câștiga unul dintre cele patru laptopuri ACER Aspire A315-55KG Charcoal Black (NX.HEHEU.02J), puse în joc. Promoția este organizată în perioada 19 aprilie – 31 mai 2021.

Regulile sunt simple:

solicită cardul în perioada promoției și fă cumpărături, în valoare mai mare de 500 de lei pe bon. Mai multe cumpărături, mai multe șanse de câștig;

– dacă deții deja LiberCard, atunci continuă să faci activ achitări cu cardul. Trei tranzacții de minimum 500 de lei fiecare te vor înscrie automat în promoția specială.

Norocoșii câștigători, printre care poți fi și tu, vor fi desemnați în cadrul a două extrageri.

Plătește cu LiberCard, primește plăcerea de a face cumpărături în rate egale până la 12 luni, fără dobândă sau comision și încearcă-ți norocul! Poți câștiga un laptop performant, devenit un lucru de nelipsit din viața fiecăruia.

Cumperi azi, iar rambursarea o începi de luna viitoare. Uimește-i pe cei dragi cu cadouri deosebite. Sărbătorește cu LiberCard!

Depune cererea online pe LiberCard și obține cardul pentru a participa în promoție.

Regulamentul promoției și condițiile de participare pot fi consultate aici.

P