Natalia Barbu este plină de surprize în această primăvară. Recent, artista și-a uimit urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie în care apare cu mâinile pe burtica de gravidă, pe insulele Maldive. Coincidență sau ba, dar artista este în pregătirea unui nou album muzical. Află mai multe detalii despre acesta.

„Mai e puțin și lansez noul meu album „La capătul cerului”. Vă îmbrățișez”, a menționat Natalia Barbu în descrierea filmulețului de pe Instagram cu teaser-ul la piesa „Strigă cerul”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🅽🅰🆃🅰🅻🅸🅰 🅱🅰🆁🅱🆄 (@nataliabarbu_official)

Cântăreața nu încetează să-și bucure fanii de pe Instagram cu secvențe de la înregistrarea noului album. Clipulețe au adunat multe aprecieri și comentarii, iar fanii artistei sunt nerăbdători să asculte albumul cap-coadă.

„Cu fiecare bucățică de piesă postată, așteptarea e mai mare!!! 🔥Vrem albumul mai repede!☺️❤️”, a comentat o urmăritoare.

Suntem în așteptarea noului album! Vouă vă plac piesele?

Noul album „La capătul cerului” va fi lansat la două decenii distanță față de albumul cu care a debutat artista în 2001, intitulat „Între ieri și azi”. Ultima realizare a Nataliei este videoclipul pentru piesa ,,Iubește-mă azi”, lansat vara trecută.

Autoare: Iana Carauș, stagiară

Distribuie articolul: