O combinație de arome și gusturi și doar câteva minute alocate gătirii acestui minunat desert. Prăjitura „Pistruiată” este alternativa perfectă a torturilor clasice. Cum se prepară, vedeți mai jos.


Ingrediente:

-ulei de cocos

-unt de arahide

-miere de albine

-ciocolată neagră

-fulgi de ovăz

-fulgi de cocos

-miez de nucă

-esență de vanilie.

Mod de preparare:

1.Într-o cratiță se amestecă uleiul de cocos, untul de arahide și mierea de albine, până se omogenizează compoziția.

2.Se adaugă ciocolata rasă și se amestecă. Se încorporează fulgii de ovăz, 50g fulgi de cocos, miezul de nucă mărunțit și esența de vanilie. Se lasă la foc mic timp de încă 2-3 minute.

3.Se pune compoziția obținută într-o tavă (20cm x 20cm) tapetată cu hârtie de copt, peste care se presară 20g fulgi de cocos prăjiți. Se dă tava în frigider pentru 3-4 ore.

capture-20170523-143952

Prăjitura este gata! Poftă mare să aveți!

Rețeta video o veței mai jos:

Prăjitura „Pistruiată” – un deliciu sănătos și delicios de car…Prăjitura „Pistruiată” – un deliciu sănătos și delicios de care nu te poți sătura!
Vezi AICI rețeta completă