Majoritatea țărilor din Europa, de la începutul lunii mai au redus interdicțiile legate de pandemia cauzată de COVID-19. După aceasta, lumea a început să fie mai activă și să iasă treptat din casă nu doar cu scopul de a merge la market, dar și să se plimbe. Recent, pe una dintre străzile Parisului a fost surprinsă și Lily Rose Depp, care a ieșit la un respiro după mai multe zile de stat în casă. 

Tânăra a fost surprinsă de către obiectivele paparazzilor în timp ce se grăbea undeva. Aceasta a optat pentru o ținută ușoară, de vară, dar cel mai important este că Rosy continuă să fie precaută. Vedeta avea la sine cel mai actual accesoriu al acestei primăveri, iar aici ne referim, desigur la masca de protecție.

Lily a început să iasă mai des afară, dar până nu demult aceasta respecta regimul de autoizolare și adesea își bucura urmăritorii de pe Instagram cu secvențe din viața ei de carantină.

Apropo, pandemia a introdus și câteva schimbări în viața personală a lui Rosy. Aproape cu o lună în urmă, tânăra s-a despărțit de iubitul ei Timothée Chalamet, cu care a format un cuplu din vara anului 2018.

Sursa: Spletnik.ru