Spectacol în cosmos: 6 planete au intrat in retrograd. Furtuni energetice puternice ne dirijează sentimentele și aduc un val de schimbări neașteptate în viețile noastre. Iată ce ne pregătește Universul pentru următoarea perioadă.

În realitate, un retrograd nu este nici bun și nici rău – este un fenomen neutru, natural, care uneori creează un echilibru necesar în Univers.

1. Pluto retrograd

Pluto este retrograd în Capricorn de ceva timp – mai exact de la finalul lunii aprilie și va rămâne așa până la începutul lui octombrie (6 octombrie). Dacă nu am folosit încă puterea sa incredibilă ca o oportunitate de creștere personală, acum este momentul oportun. Este cunoscut pentru că cere o creștere internă puternică și o transformare din partea tuturor, acest retrograd ne poate împinge să descoperim secrete ascunse, comori și schimbări puternice din interior. Universul ne îndeamnă să săpăm mai adânc.

2. Saturn retrograd

Responsabil și disciplinat, Saturn nu ne dezamăgește niciodată când vine vorba de intensitate și transformare interioară. Acest retrograd a început la scurt timp de la jumătatea lunii mai în zodia Vărsătorului și va continua până în octombrie. Cheia pentru a ne bucura de energiile pozitive ale acestei perioade este să știm că fiecare acțiune are o cauză și un efect. Dacă avem visuri importante de care am vrea să ne ocupăm, acesta este cel mai bun moment. Ideile noastre dau roade doar dacă sunt puse în aplicare.

3. Jupiter retrograd

Plin de fantezie și noroc, Jupiter retrograd poate părea inițial motiv de îngrijorare. Acesta și-a început mersul invers pe 20 iunie 2021 și va fi în retrograd până pe 18 octombrie. Expansivă și filosofică, planeta Jupiter ne va cere să ne gândim cu multă atenție la propriile noastre valori și la modul în care dorim să creștem spiritual. În cele din urmă, reconectarea cu noi înșine la nivel profund este ceea ce înseamnă Jupiter retrograd. Astrele sunt puse să ne ajute să gândim profund și să ne concentrăm mai mult pe propria persoană în acest an.

4. Neptun retrograd

Un Neptun în retrograd este visător și plin de perspicacitate intuitivă. Începând cu 25 iunie Neptun a intrat în retrograd în Pești și va rămâne așa până la începutul lunii decembrie. Planeta viselor, a iluziei, a misticismului, Neptun ne obligă să privim spre interior și să ne privim în oglindă cu inima deschisă. Este momentul unei analize serioase cu privire la tot ce am simțit în ultimele luni, la realitatea pe care am trăit-o și la cum ne-a afectat tot ce s-a întâmplat.

5. Uranus retrograd

Uranus retrograd ne îndeamnă să ne gândim la cum vrem să arate aventura noastră pe termen lung. Pasionat de libertate și plin de curiozitate și vibrații pozitive, Uranus va fi în retrograd din 19 august până pe 18 ianuarie 2022. Suntem îndemnați, așadar, să luăm în considerare modul în care putem crea libertate și entuziasm în rutina noastră de zi cu zi – ceva ce poate părea dificil, însă niciodată imposibil.

Sursa: kudika.ro

Foto: romaniatv.ro

Distribuie articolul: