Pentru Alexandra Noroc căsătoria nu a fost doar o schimbare radicală în viața de familia. Evenimentul nunții i-a adus turnura importantă care s-a întâmplat în activitatea sa de creație. Atunci a înțeles că poate crea lucrări unice și adorabile, nu îi este frică să încerce lucruri noi, iar viitorul frumos nu va fi doar în viața de familie, dar și prin împlinirea sa profesională. Altfel spus, diadema pe care și-a creat-o cu mâinile sale la nuntă a fost începutul unei mici afaceri care face acum fericite zeci de femei de la noi.

Prietenii îi ziceau că are mâini de aur și face lucruri frumoase

De mic copil încerc să realizez obiecte manual, să creez lucrări unice, frumoase și cu un design interesant. Nu mi-a fost niciodată frică să risc, să încerc combinații noi și chestii inedite, chiar dacă uneori îmi părea complicat sau imposibil – eu începeam să creez. Au fost momente când uitasem de lucrul manual, peste ceva timp mi-am „întâlnit” din nou croșeta, andrele și acum nu mai sunt de oprit. Luck înseamnă Noroc, exact ca numele meu.

Nunta i-a întors planurile la 180 de grade

După ce am organizat nuntă noastră proprie, mi-am creat pentru acest eveniment o diademă, am zis că pot să studiez mai bine tehnica creării diademelor. Am fost la un curs de bază am învățat diferite tehnici de confecționare a diademelor. Așa am prins și mai mult gust pentru asta. Printr-un mare noroc am primit o propunere de colaborare cu un designer de haine de a crea o colecție de diademe pentru Bucharest Fashion Week 2017. Am avut o colaborare frumoasă, care s-a finalizat cu un defileu la București, în primele zile de decembrie la un eveniment cu peste 40 de designeri din diferite țări.

 

La crearea primului accesoriu s-a tăiat de zeci de ori

Primul accesoriu a fost creat cu mare plăcere și dragoste, cred că am transpirat mai mult decât la sala de sport. Dar câte tăieturi pe degete…, câte înțepături… nu este atât de simplu pe cât pare. Frumusețea unui accesoriu finalizat, pus pe cap și admirat dintr-o parte face tot! Îmi place ceea ce creez, fac din plăcere asta și depun mult suflet în orice lucrare. Sunt multe nopți nedormite, dar foarte plăcute. Mă inspiră momentele de fericire, încurajarea prietenilor și bucuria clienților mei.

Diademele au fost doar începutul… ce a urmat a încurajat-o și mai mult

După ce am creat colecția pentru prezentarea la București, am zis că vreau să creez ceva frumos și plăcut și pentru anotimpul rece. Mi-am dorit ca iarna, atât doamnele, cât și copiii să poarte ceva deosebit și să se simtă bine. O rudă a dorit pentru fetița sa urechiușe, iar eu ca să fie în stilul meu, am decorat cercul cu pietrele pe care le foloseam la diademe. Așa am obținut un produs absolut deosebit, foarte stilat și la mare căutare în rândul fashionistelor – urechiușe blană naturală decorate cu pietre colorate.

 

Pietrele, multe pietre, sunt în tendințe și în 2018

Anul 2018 pietrele colorate capătă și mai mult teren. Toate accesoriile trebuie să fie impunătoare, respectiv diademele vor avea și mai multe pietre, mai mici sau masive și colorate. Diademele vor fi în vogă nu doar ca accesoriu de seară, dar și de cocktail. Pe prim plan, la orice eveniment special, trebuie să fie pe cap ceva care să atragă atenția. Nu uitați și de cercei, pot și o combinație foarte potrivită. Va fi în an frumos și plin de culoare.

 

Tinde exact acolo unde stau și creațiile ei – sus!

Visurile devin realitate! Voi colabora cu mai mulți creatori, de haine, de accesorii, din diferite domenii. Vreau să ajung sus, acolo unde stau lucrările mele și voi depune tot efortul ca așa să fie. Nu vorbesc mult despre planuri, îmi place mai multă să mă laud cu realizările mele. Deci, le puteți admira. Îmi las imaginația să zboare, las mult loc de creativitate și mă las pe dorințele clientelor – ele sunt lege!  Tot ce e frumos – asta voi face.