Într-un eseu sincer, Angelina Jolie a recunoscut că moartea mamei sale a schimbat-o foarte mult și actrița încă nu-și poate ierta tatăl pentru relația de scurtă durată care le-a distrus familia.

Într-un eseu emoționant pentru New York Times, Angelina Jolie a vorbit despre moartea mamei sale, Marcheline Bertrand, care a murit de cancer la sân în 2007. Actrița în vârstă de 44 de ani și-a amintit câte emoții dureroase evocă Ziua Mamei pentru cei care și-au pierdut mamele, și mai ales pentru cei care le-au pierdut în timpul pandemiei.

Sursă: glamour.ru

„Mi-am pierdut mama la treizeci de ani”, își amintește Jolie. „Când mă uit în urmă, văd cât de mult m-a afectat moartea. Nu a fost brusc, dar s-a schimbat atât de mult în mine. A pierde dragostea maternă și o îmbrățișare caldă, și moale este ca și cum ai smulge o pătură de protecție”, spune actrița.

Angelina Jolie nu a avut parte de o relație călduroasă cu tatăl său din cauza unei relații. „Aventura tatălui meu a schimbat viața mamei”, spune Jolie. „A distrus visul de a avea familie, dar totuși îi plăcea să fie mamă. A visat să devină actriță, dar la 26 de ani s-a dovedit a fi o femeie divorțată cu doi copii. După moartea mamei mele, am găsit un scurtmetraj în care ea a jucat. Era bună. Ar putea să devină actriță”, a încheiat Jolie.

Sursă: glamour.ru

Sursă: glamour.ru