Se apropie cea mai așteptată zi pentru cupluri. Acum fiecare se gândește cu ce să-și uimească jumătatea. Femeilor le este mai ușor, pentru că dragostea trece prin stomac. Vă prezint o rețetă care garantat va lăsa iubitul vostru încântat de gustul suculent al cărnii și se va îndrăgosti triplu!

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 4 linguri de cremă de brânză
  • 100 g de cașcaval
  • o roșie
  • mărar
  • sare, piper și alte condimente după gust

Mod de preparare

  1. Taie pieptul de pui în două. După care feliază fiecare jumătate, dar nu până la capăt. Trebuie să obții un „plic”.
  2. Feliază roșia rondele.
  3. Adaugă toate condimentele la pieptul de pui, apoi unge crema de brânză și pune roșiile deasupra.
  4. Acoperă cu a doua parte a pieptului de pui și aranjează în forma pentru copt.
  5. După ce ai pregătit ambele bucăți, presară cașcavalul ras.
  6. Pune în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și lasă până la rumenirea cașcavalului.
  7. Când pieptul de pui este gata, decorează cu mărar și servește cât e fierbinte.

Poftă bună!