La 15 aprilie Alla Pugacheva a împlint 70 de ani. Cu această ocazie vedeta a dat petreceri la rând, sărbătoarea a început în cercul familiei, apoi aceasta a susținut un concert solo pe scena Kremlinului, iar sfârșitul sărbătorii a fost încununat cu o petrecere cu invitați aleși ca pe sprânceană.

Petrecerea a avut loc sâmbătă, într-un local deținut de Arkadiy Novikov „Veterok”, la banchet, invitații au fost dintre cei mai selecți, dar desigur au fost de nelipsit rudele Allei, colegii ei din showbiz și vechi prieteni. Filip Kirkorov cu copii, Nikolay Baskov, Kristina Orbakaite, Valentin Yudashkin, Nikas Safronov, Galina Volchek, Iuri Nikolaev, Nikita Presnyakov împreună cu soția lui Alena, Igor Gulyaev și mulți alții au venit să sărbătorească aniversarea interpretei.

Să o felicite pe Pugacheva au venit și înalți funcționari, printre aceștia se numără prim-ministrul Federației Ruse – Dmitri Medvedev, Președintele Consiliului Federației- Valentina Matvienko, șefa adjunctă al guvernului rus- Olga Golodets, Consiliului Federației – Valentina Matvienko, șefa adjunctă a Guvernului Rus – Olga Golodets, șeful Serviciul de Informații Externe –  Serghei Narîșkin și președintele VEB.RF – Igor Șuvalov.

Jurnaliștii nu au fost la acest bacnhet, dar mulți dintre oaspeți au plasat pe rețelele sociale fotografii și videoclipuri de la sărbătoare. Cu toate acestea, politicienii nu au fost incluși în aceste cadre.

Judecând după postările din mediul online, aniversarea s-a dovedit a fi distractivă: însăși Alla Borisovna a condus seara, aceasta a cântat și a dansat foarte mult.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @elinssz pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @elinssz pe

Cu toate acestea și cei prezenți la petrecere nu au ezitat să cânte și să se simtă bine alături de Alla Pugacheva.

„Mulțumesc, dragă Alla, pentru această seară sufletistă – ziua ta de naștere alături de prieteni. Dar cum a cântat Alla ieri…”, a scris Filip Kirkorov pe pagina lui de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Кристина на Д/Р Аллы Борисовны

O postare distribuită de Family Liza_Garri|Fan-group (@liza_garri) pe

Sursa: Spletnik.ru