Echipa harnică de la „Farmacia Familiei” a sărbătorit în acest weekend Ziua Sănătății. Înarmați cu hârlețe, căldări și multe plante, aceștia au înverzit terenul aferent unei grădinițe din sectorul Râșcani din Chișinău.

„Farmacia familiei promovează modul sănătos de viață, iar aceasta înseamnă implicit și un mediu sănătos. Împreună cu echipa, de Ziua Mondială a Sănătății am decis să înfrumusețăm curtea unei grădinițe, să plantăm arbuști, flori, astfel contribuind la o atmosferă mai plăcută, mai frumoasă pentru următoarele generații”, spune Stanislav Popov, director marketing Farmacia Familiei.

În total s-au plantat peste 140 de plante la o grădiniță recent renovată și redeschisă acum 5 ani: 20 de arbori, circa 40 de arbuști și peste 70 de flori multianuale.

„Ne bucurăm mult că a venit cu inițiativa Farmacia Familiei ca să înverzim instituția. Să cultivăm copiilor dragostea pentru frumos și pentru natură. Luni când vor veni la grădiniță waaaw, atâtea flori, arbuști o să le admirăm, o să le îngrijim, o să le udăm și o să le afânăm”, ne spune Ana Guțu, directoare Creșa-Grădiniță Nr. 137, sect. Rîșcani.

Precizăm că Ziua Mondială a Sănătății se celebrează de OMS de peste 70 de ani.

„Însăși sănătatea înseamnă de a crea un mediu ambiant plin de verdeață, plin de emoții pozitive și de gesturi care ne fac să trăim mai frumos”, ne-a declarat Valeria Rusu, șefă de filială Farmacia Familiei.

P