După ce la începutul acestei luni Pepe a dezvăluit că el și soția sa Raluca divorțează, mulți s-au întrebat care o fi motivul acestei despărțiri neașteptate. Uite că zilele trecute, în presa din România, au apărut informații precum că artistul și-ar fi agresat, încă soția.

Mai exact, câteva zile în urmă, Raluca Pastrama a cerut un ordin de restricție împotriva lui Pepe. Potrivit Cancan.ro, cei doi s-au întâlnit acum câteva zile și după o discuție mai aprinsă, Pepe și-ar fi ieșit din fire și ar fi strâns-o de gât pe Raluca Pastramă, lăsându-i semne. Ulterior, artistul ar fi tras-o de mână pe brunetă și ar fi lovit-o de mașină. Acesta ar mai fi lovit-o pe Raluca Pastramă încă o dată cu podul palmei peste față, lăsându-i urme. După acest episod traumatizant, bruneta a luat o decizie foarte importantă. Raluca și-ar fi contactat avocații, fiind decisă să obțină custodia exclusivă a fetelor.

Contactat de WOWbiz.ro, Pepe a fost zgârcit în declarații în momentul în care a fost întrebat despre scandal, susținând însă că nu a fost niciodată violent fizic cu soția lui. „Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”.

Cei doi s-au căsătorit acum 8 ani și au două fetițe împreună. Se pare că urmează un divorț lung și dificil.

Distribuie articolul: