Paste cu piept de pui și ciuperci – plăcere gastronomică și frumusețe într-o singură farfurie (Foto)

-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2020/11/IMG_7312-1080x720.jpg
800
533
Articole recomandate
- prev
- next
Penne gratinate cu carne de pui – o rețetă simplă și delicioasă pentru toată familia
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/05/tn4_20181104_1448382.jpg
500
375
Pare complicat însă este foarte simplu. Cu siguranță îți va reuși dacă ai timp și răbdare.
Ingrediente
500 g penne integrale
750 g carne tocată de pui
50 ml ulei
1 ceapă albă...
Tocăniță de ciuperci cu mămăligă – o rețetă simplă, gustoasă și rapidă!
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/04/cei-mai-buni-hribi-cu-usturoi-si-patrunjel-verde-cu-mamaliguta-1-1094x720.jpg
800
527
Vă propunem o rețetă savuroasă de ciuperci cu mămăliguță. E simplu de preparat, hrănitoare și delicioasă!
Ingrediente:
500 g hribi decongelați (sau cruzi)
4 cepe potrivite...
Piept de pui cu oțet balsamic, servit pe pat de orez
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/07/shutterstock-piept.jpg
800
533
Oţetul balsamic a pătruns puternic şi pe piaţa românească, înlocuindu-l în multe dintre reţete pe cel de vin sau de mere. Originar din Modena, Italia, reţeta lui a fost mult timp s...