Paste cu dovleac și brânză, o rețetă inedită

-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/09/AMAZING-Pumpkin-Mac-n-Cheese-10-ingredients-cheesy-hearty-SO-delicious-vegan-plantbased-pumpkin-pasta-recipe-glutenfree-8-1080x720.jpg
800
533
Articole recomandate
- prev
- next
Penne gratinate cu carne de pui – o rețetă simplă și delicioasă pentru toată familia
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/05/tn4_20181104_1448382.jpg
500
375
Pare complicat însă este foarte simplu. Cu siguranță îți va reuși dacă ai timp și răbdare.
Ingrediente
500 g penne integrale
750 g carne tocată de pui
50 ml ulei
1 ceapă albă...
Sfeclă la borcan pentru iarnă: rețeta clasică, simplă și plină de culoare
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/11/IMG_5963-1080x720.jpeg
800
533
Sfecla roșie la borcan este un adevărat must-have în bucătăriile tradiționale. Pe lângă gustul său dulce-acrișor, această legumă conservată păstrează vitaminele și culoarea vie, ad...
Nectar de cătină cu miere și ghimbir: elixirul natural al toamnei
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/11/IMG_5962-1080x720.jpeg
800
533
Toamna este sezonul perfect pentru a întări imunitatea și a ne proteja organismul de răceli. Un aliat natural de nădejde este nectarul de cătină cu miere și ghimbir, un elixir boga...