Interpreta Elena Javelea a fost invitată la emisiunea O seară perfectă și a vorbit despre noua sa piesă, sărbătorile de Paști și evenimentele private la care este invitată.

Interpreta spune că timp de trei ani planifică să lanseze melodia „Pentru tine Doamne”.


„Această piesă eu am ascultat-o cu vreo trei ani în urmă și atunci când am auzit-o, am zis că eu trebuie să o cânt. Am zis că anume acum, anume în perioada asta care este destul de complicată și ne afectează pe toți ce se întâmplă, am zis că e numai potrivit să cântăm pentru Dumnezeu.”


Totodată, interpreta a menționat cum decurg pregătirile pentru Paște în familia ei: „Coc pasca, cozonac, împreună cu mămica mea și ies absolut delicioase. De Paște o să fiu acasă, lângă cei dragi. Ce ține de cozonaci, mie îmi place să fac acest lucru cu mama mea, vreau să iau de la ea cât mai multe cunoștințe, să las acolo în carnet, să le țin ca amintire. Uneori o mai încurc, dar vreau să mă implic total.”

În ceea ce privește evenimentele private, interpreta spune că a avut puține solicitări.
„Acum a fost perioada de post și a fost mult mai liniștită, dar pe mine m-a surprins faptul că, totuși, au fost solicitări, zile de naștere, evenimente de familie, dar așa, mai restrânse.”