3 Sud Est revine cu o nouă melodie. Oare vor repeta succesul de anul trecut? Amintim că în 2021 au cucerit Trending-ul de pe YouTube și topurile de specialitate ocupând prima poziție cu „Jumătatea mea mai bună”, alături de Andra.

3 Sud Est lansează primul single din 2022: „De-ar vorbi inima”, compusă de către  Laurențiu Duță,

„„De-ar vorbi inima” este o piesă ce dezvăluie prin versurile sale romantice o poveste de dragoste, dar și importanța acelor clipe petrecute alături de cei dragi. „2022 este și anul în care trupa 3 Sud Est împlinește 25 de ani, o perioadă în care muzica a fost cea care ne-a unit.

În tot acest timp, am cântat împreună cu toți cei care ne-au iubit de-a lungul timpului. «De-ar vorbi inima» este primul cadou pe care îl oferim fanilor noștri. Sperăm ca piesa să ajungă la sufletele lor și să o cântam împreună în concertele pe care le vom susține în acest an”, povestește Laurențiu Duță pentru rador.ro

Trupa 3 Sud Est a avut un rol foarte important în evoluția muzicii românești. Până în prezent, băieții au susținut numeroase turnee atât în țară, cât și în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto, New York, Detroit, Chicago și Atlanta.

Distribuie articolul: