Artista columbiană și-a prezentat în premieră noua piesă în urmă cu doar câteva zile. Joia trecută, Shakira și Ozuna au lansat „Monotonía”, un hit care a devenit viral în câteva ore și pe care mulți l-au înțeles ca o referire evidentă la despărțirea ei de Gerard Piqué, un fotbalist din Barcelona. Cu toate acestea, columbianca și-a concentrat atenția asupra unui nou eșec care afectează un membru al familiei și care o ține pe cap, așa cum a explicat ea însăși, scrie marca.com.

Cântăreața a publicat o declarație în care a relatat că tatăl ei, William Mebarak Chadid, rămâne internat la clinica Teknon-Quirón din Barcelona. Din câte se pare, cauzele care l-au forțat pe tatăl Shakirei să meargă la spital, deși artista a cerut respect pentru ea și familia ei, într-un text emis de echipa sa de comunicare și raportat de Mamarazzis.

Este un eșec care se alătură lungii liste de probleme pe care cântăreața le acumulează anul acesta. De la despărțirea ei de Piqué la începutul verii, Shakira a fost prima pagină a ziarelor din întreaga lume în raport cu Trezoreria, cu care columbiana are un proces în așteptare pentru fraudă fiscală.

Muzica este unul dintre puținele aspecte în care Shakira continuă să culeagă succes după succes. De fapt, piesa „Monotonia” a reușit să depășească 20 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore. Câteva cifre care au făcut din hit-ul cu Ozuna unul dintre cele mai populare din ultima săptămână.

Distribuie articolul: