După mai bine de un an în care au purtat un război public, Shakira și Pique flutură steagurile albe. Cei doi au făcut, în sfârșit, pace și trec la nivelul următor. De dragul celor doi copii pe care îi au împreună, aceștia au îngropat securea războiului. Care sunt „termenii și condițiile” împăcării?

În urmă cu mai bine de un an, un anunț șoc zguduia lumea showbiz-ului internațional. Shakira și Gerard Pique își spuneau adio după mai bine de 12 ani de relație. Motivul care a dus la separare a fost infidelitatea fotbalistului. Acesta și-a înșelat partenera cu Clara Chia, o tânără de doar 24 de ani.

După ce s-au despărțit, Shakira și Pique au purtat un adevărat război în spațiul public. Cântăreața a lansat numeroase piese în care vorbește despre cum a fost înșelată, însă nici fotbalistul nu s-a lăsat mai prejos și a oferit de fiecare dată replica.Însă toate aceste înțepături publice ar urma să se oprească și asta pentru că Shakira și Pique au căzut la pace. Potrivit presei internaționale, aceștia depun armele de dragul celor doi fii pe care îi au împreună: Sasha, în vârstă de 8 ani și Milan, în vârstă de 10 ani.

Astfel, după împăcare, cei doi au stabilit și niște reguli pe care trebuie să le respecte pentru ca lucrurile să funcționeze bine. În primul rând, aceștia nu o să mai vorbească despre timpul pe care îl petrec alături de cei mici.

De asemenea, Pique trebuie să își închirieze un apartament în Miami, pentru ca băieții să nu mai facă drumuri atât de des SUA- Spania.

Așa că artista a decis să se mute pentru a avea mai multă intimitate și siguranță. Pe lista cântăreței se află câteva proprietăți impresionante, însă gândul acesteia s-ar îndrepta către Insula Fisher, care are mai puțin de 1 kilometru pătrat și unde se poate ajunge numi cu barca sau cu avionul.

„Sunt numai milionari acolo și poți ajunge doar cu barca sau cu elicopterul. Acolo sunt 8 restaurante, un teren de golf, două piscine de mari dimensiuni, o școală, terenuri de tenis și multe altele. Pentru că este o zonă exclusivistă, Fisher Island oferă intimitate, dar și siguranță. Insula are în total mai puțin de 1 kilometru pătrat”, subliniază publicația Marca.

Distribuie articolul: