După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton , Shakira se bucură de viață și pare să aibă un nou iubit. Artista a fost surprinsă, săptămâna aceasta, în vacanță în Puerto Rico, alături de un cântăreț mai tânăr cu 16 ani. Este vorba despre Rauw Alejandro. Mai mult decât atât, se pare că bărbatul s-a despărțit recent de logodnica sa, după o relație de trei ani.

 

Săptămâna aceasta, Shakira a fost surprinsă distrându-se de minune alături de cântărețul Rauw Aljandro, în vacanță în Puerto Rico. Și nu singuri, ci împreună cu cei doi copii ai cântăreței, Milan și Sasha. Imaginile, care au apărut pe rețelele de socializare, filmate de către fanii care i-au observat și au decis să publice videoclipul pe Twitter, îi înfățișează pe cei doi făcând baie într-un râu.

Shakira și Rauw Alejandro sunt prieteni de când au lucrat împreună, anul trecut, la piesa „Te Felicito”, dedicată fostului ei soț, Gerard Pique (36 de ani), de care s-a despărțit după 12 ani de relație, după ce s-a aflat că fostul fotbalist a înșelat-o pe artistă. Ulterior, a fost cuplată de presa străină cu Tom Cruise, cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, cu care a fost surprinsă, chiar luna trecută, iar, recent, pe 12 iulie, a fost văzută într-un restaurant cu starul echipei Miami Heat, jucătorul de baschet, Jimmy Butler.

 

Distribuie articolul: