Pantalonii scurți din denim se potrivesc perfect femeilor care doresc să-și afișeze picioarele, mai cu seamă dacă au muncit enorm făcând sport. Nu contează forma siluetei, dacă știi cum să-i asortezi corect, vei obține un look fabulos. Venim cu puțină inspirație pentru tine.

Alege pantalonii potriviți siluetei tale: renunță de tot la pantalonii cu talia joasă și optează pentru midi sau înaltă. Aceștia nu trebuie să fie nici prea scurți și nici prea lungi, trebuie să-ți acopere tot posteriorul (asta dacă nu-i porți la plajă) și chiar să fie cu aproximativ 5-10 cm mai lungi.

Poți săi porți cu o bralettă, cu un top mulat, cu o bluză în stil etno, un tricou clasic alb, dar cel mai stilat look îl vei obține cu o cămașă, pe care o poți fie băga în pantaloni, fie o poți lăsa liberă, iar cel mai interesant ar fi să închei 2-3 nasturi și să o legi în față.

Citește și: Cum porți tricoul clasic alb în această vară. 7 opțiuni stilate (Foto)

O centură, dacă vă este comod să o purtați, vă poate oferi un look echilibrat.

Ce ține de încălțăminte poți alege sandale pe talpă joasă, cu platformă sau ghete – pantalonii din denim îi porți pentru un look relaxat, așa că nu recomandăm să optezi pentru tocuri, doar dacă sunt tocuri comode sau te pricepi foarte bine la asortat obiectele vestimentare.

Sperăm că am venit cu puțină inspirație pentru tine.

Vezi și: Ce sandale se poartă în acestă vară! Cele mai noi trenduri (Foto)

Foto: Instagram.com


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA