La 5 ani de la seria de fotografii cu actorul în „hainele lui Adam”, Orlando Bloom „lovește” din nou. Se pare că acesta are o plăcere din a se relaxa gol pușcă și nu pare a fi deranjat de martori. 

În august 2016, când apăreau imaginile cu Orlando Bloom gol, tot internetul vuia. În faţa lui stătea Katy Perry, relaxată, în vreme ce Orlando vâslea vesel, fără să ascundă nimic din ceea ce i-a oferit natura. Surprins astfel de paparazzi, Bloom ajungea pe prima pagină a tabloidelor.

La cinci ani de la acel episod care a provocat un val de reacţii amuzante cu multe meme-uri, actorul a decis că, de data aceasta, poate oferi el însuşi o imagine care să ateste că, într-adevăr, îi place să facă baie de soare gol şi să fie un spirit liber. Astfel, Orlando a postat pe contul său de socializare media o fotografie în care stă pe malul unei ape şi se bucură de deplină libertate în mijlocul naturii.

De data asta, a fost decent, acoperindu-şi posteriorul cu un emoticon. Cu sau fără emoticon, cei peste 5 milioane de urmăritori ai contului său au putut vedea forma fizică excelentă a starului în vârstă de 44 de ani. Orlando s-a lăsat fotografiat chiar înainte de a face baie. Şi credem că autoarea fotografiei este chiar logodnica lui şi mama celui de-al doilea copil al său, Katy Perry.

De partea cealaltă a apei se văd nişte oameni – iar unii dintre urmăritorii lui au glumit, comentând că speră că pe celălalt mal se afla familia lui. Însă Orlando a fost prevăzător, iar în poză se poate observa că se acoperă frontal cu hainele.

Sursa: okmagazine.ro/Instagram.com

Distribuie articolul: