Familia lui Orlando Bloom și Katy Perry se mărește din nou! Nu, nu, Katy nu este însărcinată. Este vorba de un patruped pe care ce doi l-au adoptat și care deja a devenit parte din familia lor frumoasă. Mai multe detalii află în cele ce urmează.

În vara lui 2020 cei doi și-au pierdut îndrăgitul lor cățel, Mighty. Se pare că Orlando era atât de atașat de patruped, încât după acest eveniment trist actorul și-a făcut chiar și un tatuaj cu imaginea lui Mighty.

Recent însă s-a aflat că, cei doi au adoptat un cățel de la un adăpost pentru animalele fără stăpân. Orlando a publicat o serie de fotografii pe pagina lui de Instagram prin care demosntrează cât de mult s-a schimbat cățelul datorită dragostei și îngrijirii pe care i-o oferă regulat.

Faceți cunoștință cu Buddy, are aproape un an. Nimeni nu-l va putea înlocui pe Mighty, dar grija pe care i-o port acestui micuț băiat mi-a împlut inima cu bucurie. Dacă nu v-ați luat niciodată un animal de companie de la un punct de adăpost și nici nu v-ați gândit măcar la asta, eu vă recomand să încercați. Vă va schimba viața ambilor spre bine. Nu judecați după copertă, priviți cum a fost și cum e acum!

Amintim că în luna august, Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți. Katy a adus pe lume o fetiță pe care cei doi au numit-o Daisy Dove.