Pentru Katy Perry care, acum o lună a devenit mamă pentru prima oară, se pare că, concediul de maternitate s-a încheiar. vedeta a revenit la filmările și activitățile sale preofesionale de altă dată, cum arată interpreta după ce a născut vezi în cele ce urmează.

Celebra Katy Perry a revenit în calitate de juriu la filmările showului muzical American Idol. Pe tot parcursul filmărilor, mica sa fetiță, Daisy Dove Bloom rămâne cu tatăl său, Orlando Bloom despr ecare Katy spune că se descurcă de minune cu responsabilitățiel pe care le are.

În mediul online au apărut deja primele fotografii cu interpreta de la filmări, iar internauții au observat cât de bine și rapid și-a revenit Katy după naștere. În fotografiile de mai jos putem observa că pentru cele mai recente filmări vedeta a ales să poarte un costum marca Christian Siriano, iar look-ul i-a fost completat de o pereche de mănuși stilate, pălărie și pantofi, toate într-un print identic.

Vezi și: Katy Perry a pozat în lenjerie, fără pic de inhibiții, la nici 5 zile după ce a născut. Așa arată o proaspătă mămică

Katy Perry face parte din echipa de juriu al acestui show din anul 2018, iar momentan filmările se desfășoară chiar dacă e timp de pandemie, astfel încât în cadrul acestora sunt respectate toate măsurile de protecție împoriva noului tip de coronavirus.

Sursa foto: Dailymail.co.uk & Instagram