Interpreta americană este foarte sinceră cu fanii săi. Aceasta a publicat o imagine „cinstită” în care și-a demonstrat corpul, așa cum este el, la doar 4 zile după ce i-a dat naștere micuței sale, Daisy Dove Bloom. 

Este mai fericită ca oricând și nimeni și nimic nu poate schimba acest lucru. Katy Perry a devenit mămică de fetiță pe 27 august, eveniment pe care ea și partenerul său, Orlando Bloom, au decis să-l facă public prin intermediul contului de Instagram al Fondului pentru Copii, UNICEF, sprijinind organizația și motivându-i pe alții să facă la fel.

După ce a născut, artista a reușit să lanseze o piesă de pe noul album Smile, aflându-se încă la spital. Internauții, în special mămicile, sunt încântate de sinceritatea și încrederea pe care o emană proaspăta mămică, mai ales în perioada „Instagramului”, în care o bună parte din utilizatori postează doar fotografii „perfecte”. Aceasta a pozat în lenjerie de corp la doar 4 zile după ce a născut, fără a-și ascunde burtica sau altă parte a corpului, motiv pentru care este admirată de fani.

Citește și: Katy Perry a născut! Iată prima imagine cu fetița (Foto)

Distribuie articolul: