Katy Perry şi Orlando Bloom au devenit ieri părinţii unei fetiţe. Micuţa a primit numele – Daisy Dove Bloom. Proaspătul tătic a ales să dea vestea prin intermediul Unicef, organizaţie unde cei doi sunt ambasadori.

„Suntem îmbătaţi de iubire şi entuziasmaţi de venirea pe lume a fiicei noastre. Ştim că suntem norocoşi şi nu toată lumea are parte de o naştere liniştită ca a noastră. În întreaga lume sunt probleme în domeniul medical şi la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut moare, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

De când cu COVID-19, viaţa multor nou născuţi este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinţi de nou născut, asta ne frânge inima şi empatizăm acum, mai mult ca niciodată, cu părinţii cu probleme”, au mărturisit Katy Perry şi Orlando Bloom.

Orlando Bloom a mai fost căsătorit cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are şi un băieţel de nouă ani şi jumătate, iar Katy a bifat un mariaj cu Russel Brand, de care a divorţat după doar 14 luni.

Distribuie articolul: