„Toată lumea experimentează în studenţie”, pare să fie explicaţia pe care o dau cei mai mulţi atunci când iese la iveală vreo aventură pe care au avut-o cu persoane de acelaşi sex. Acesta să fie oare şi cazul divelor din showbiz-ul american?…

Charlize Theron n-a ezitat să se etaleze în public cu partenerii ei de viaţă atunci când a format un cuplu cu Sean Penn sau Stuart Townsend. Însă superba actriţă n-a preferat de fiecare dată bărbaţii, când a venit vorba de ceva distracţie printre aşternuturi, notează revista clickpentrufemei.ro.

În timpul unui episod din Watch What Happens Live, din iulie 2017, vedeta i-a spus lui Andy Cohen că a avut, la un moment dat, relaţii intime cu o femeie. „E aşa de ciudat să vorbim atâta despre chestii de genul acesta. Lucrurile astea trebuia să fie normalizate până acum”, a declarat câştigătoarea Oscarului.

„Când am fost tânără, da, am avut astfel de relaţii. Cred că, atunci când suntem tineri, ne dorim să încercăm tot, dar mie mi-a fost destul de clar că mie îmi plac, de fapt, bărbaţii”, a conchis Charlize.

Cu toate că preferă bărbaţii în viaţa intimă de zi cu zi, Theron a recunoscut că, atunci când are de tras secvenţe de sex pentru filme, preferă femeile. Cel mai mult i-a plăcut scena intimă cu Sofia Boutella, din Atomic Blonde (2017).

„Nu ştiu dacă ţine de faptul că eram amândouă femei, probabil că a ajutat şi că eram amândouă bune la dans. Trebuie să coregrafiezi puţin o astfel de scenă, pentru că, altfel, devine ridicolă. Cu bărbaţii e diferit… ei nu ţin atât cont de mişcările de dans… şi atunci e mai multă muncă cu ei. Să filmez o secvenţă de sex cu bărbaţii e diferit, însă mie îmi plac şi cele cu bărbaţi, şi cele cu femei”, a mărturisit ea pentru Extra.

În aprilie 2014, Cameron Diaz a dezvăluit, pentru ediţia britanică a revistei Glamour, că „toate femeile sunt, la un moment dat, atrase sexual de alte femei”. După care, în aceeaşi lună, a recunoscut, în timpul emisiunii Watch What Happens Live, următoarele: „Da, am fost cu o femeie… Nu ai întrebat exact în ce sens am fost eu cu o femeie, dar îţi spun eu că am fost cu o femeie…”

După asemenea dezvăluire, întreaga presă americană a luat foc şi a început să facă tot felul de presupuneri legat de cea care a fost, la un moment dat, partenera de sex a fostei actriţe. „Unii jurnalişti au vrut să ştie dacă femeia cu care am fost eu în trecut este sau nu Drew Barrymore. Păi, e ca şi cum aş face sex cu sora mea. Mi se face rău numai când mă gândesc la asta. Aţi luat-o razna cu toţii? Nici măcar o partidă în trei n-aş face cu ea! Toată lumea încearcă tot felul de lucruri şi fie le aprofundează, fie ajunge să le respingă. Aşa e în viaţă, aşa fac oamenii!”, a clarificat ea lucrurile.

Katy Perry a sărutat o fată şi i-a plăcut, vorba cântecului ei! În momentul în care a luat cu asalt lumea muzicală în 2008, după lansarea hitului „I Kissed a Girl”, cântăreaţa a recunoscut, în faţa presei, că a sărutat, într-adevăr, o fată pe la 19 ani şi că „a fost grozav”, însă s-a jurat pe toate cele că n-a mers mai departe cu explorările.

Tot ea s-a contrazis în martie 2017, la Gala Human Rights Campaign, când a venit cu adăugiri revelatoare: „Eu spun tot timpul adevărul şi dau frâu liber fanteziilor în melodiile mele pop. Cum e cu «I kissed a girl and I liked it»… Adevărul e că am făcut mai mult de-atât. Dar cum credeţi că aş fi putut recunoaşte aşa ceva, când eu eram doar o fetiţă care cânta gospel şi care fusese crescută religios?!”

„Ideea e că ştiam încă de pe atunci că eram curioasă şi că sexualitatea nu este ori albă, ori neagră, cum e rochia mea. Sincer vă spun că nu am făcut de fiecare dată ceea ce trebuia, însă, în 2008, când am lansat acea melodie, am început o conversaţie, am spart gheaţa, iar lumea a continuat să detalieze subiectul…”, a explicat Katy.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Foto: Instagram