Îl cunoști pe actorul Orlando Bloom? Dacă da, atunci probabil vei fi uimit să afli că acesta a venit în Republica Moldova. Vedeta a venit în țara noastră pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni. Anunțul a fost făcut chiar de Orlando pe profilul lui de Instagram.

Orlando Bloom, care este ambasadorul Bunăvoinței UNICEF (Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite) a făcut publică o fotografie în care apare alături de copiii refugiați. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Orlando Bloom (@orlandobloom)

„De la începutul războiului din Ucraina, practic în fiecare secundă un copil devine refugiat. Sunt în Moldova cu UNICEF, întâlnind familii care au fost nevoite să lase totul în urmă în căutarea siguranței. Copiii din Ucraina și din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți oferi”, a scris actorul Orlando Bloom pe pagina sa de Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Orlando Bloom (@orlandobloom)

De asemenea, un mesaj de mulțumire a fost publicat și de reprezentanții UNICEF. 

„Mulțumim Ambasadorului Bunăvoinței UNICEF, Orlando Bloom, care este în Republica Moldova, pentru a fi alături de copiii și familiile refugiate din Ucraina”, au scris reprezentanții UNICEF pe Facebook.

Orlando Bloom are 45 de ani și este un actor britanic de cinema. El s-a lansat cu rolul Legolas în trilogia Stăpânul Inelelor, cunoscând faima prin următoarele apariții în filmele de fantezie, istorice sau de aventură fantastică. 

Sursa: Digi24 

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

 

 

Distribuie articolul: