Dacă nu ne putem bucura de un mic dejun frumos, gustos și pregătit la voie în timpul săptămânii, atunci să ne alintăm papilele gustative măcar în weekend. Îți prezentăm o rețetă uimitor de gustoasă și potrivită cu atmosfera din jur. 

Ingrediente

  • un pahar cu orez
  • 100g de fructe
  • migdale
  • 700 ml de lapte
  • 500 ml de frișcă
  • o lingură cu zahăr brun

Mod de preparare

Peste orez se toarnă un pahar cu apă și se pune la foc mic pentru 10 minute. Apoi adaugă frișca, laptele, zahărul, amestecă bine și lasă să fiarbă. Între timp mărunțește migdalele într-un robot de bucătărie. Ulterior, adaugă migdalele mărunțite la terci și fierbe încă circa 10 minute, amestecând. Când terciul este gata, aranjează-l atent într-o farfurie și decorează cu fructele preferate.

Poftă bună!

Sursă: marieclaire.ru