Derulează în jos pentru a cunoaște femei care merită tot respectul, datorită mișcărilor pe care le-au făcut pentru a-și apăra onoarea și drepturile. 

1. I s-a spus că nu este destul de puternică pentru un maraton, dar a demonstrat contrariul…

Bobbi Gibb și-a dorit să participe la maratonun din Boston, dar i s-a interzis pe motiv că este prea solicitant pentru o femeie.

Tânăra nu a renunțat la visul ei, aceasta a luat un hanorac de la fratele ei pentru a putea trece neobservată. Bobbi  a terminat maratonul fiind înaintea majorității bărbaților participanți.

2. Marilyn Monroe a demonstrat că este superbă și într-un sac de cartofi…

În 1950, un jurnalist a criticat-o pe Marilyn Monroe spunând că este frumoasă doar datorită rochiilor fancy pe care le poartă. După aceste critici, Monroe a realizat o ședință foto îmbrăcată într-un sac de cartofi. Rezultatul? Fabulos, ca de fiecare dată.

 

3. A-ți cunoaște drepturile înseamnă să ai putere…

Olga Misik citește articolul 31 din Constituție care spune că omul are dreptul la proteste pașnice, în timp ce trupele rusești vor să o aresteze.

4. A încălcat protocul pentru a fi o mamă „normală” pentru copilul ei…

Prințesa Diana a încălcat protocul regal pentru fiul ei William. Diana a participat de ziua mamelor la o competiție de alergare la întrecere, organizată de școală. Prințesa a câștigat.

5. Totul pentru familie și dreptate…

În 2001 Kanny Waters, un bărbat care a fost condamnat pe nedrept la 18 ani de închisoare, a fost în sfârșit eliberat datorită surorii sale. Femeia a studiat la facultatea de drept pentru a-și scoate fratele din închisoare.

6. Femeia care a demonstrat că oamenii de știință trebuie susținuți…

O cercetăroare din Spania a spus: „Le oferiți fotbaliștilor câte un milion de euro pe lună, iar biologilor care fac căutări câte 1800 de euro pe lună. Acum căutați un tratament împotriva virusului Covid. Mergeți la Ronaldo și Messi – ei o să vă ofere antidotul.”

7. O tânără mama a protestat într-un mod destul de dur împotriva părinților care nu își vaccinează copiii…

 

„Merg la o petrecere tematică costumată în Karen și copilul ei nevaccinat”, a scris femeia în descrierei fotografiei devenită virală pe Internet.

 

8. Femeile știu să se răzbune delicat…

O femeie care a fost înșelată de soț a decis să se răzbune într-un mod foarte original și delicat. Aceasta a închiriat un panou imens pe care a scris:

„Salut, Steven. Acum am atenția ta? 

Știu totul despre ea…Totul este filmat. 

De la viitoare ta fostă soție. 

p.s. Am plătit acest panou de pe cardul nostru comun. ”

 

Dar tu ce momente mai cunoști, când femeile au dat dovadă de putere și multă ingeniozitate? 

Distribuie articolul: