Când Oprah Winfrey vorbește – lumea o ascultă. A avut o copilărie nefericită, iar o bună parte din viața sa a fost dedicată dietelor și luptei împotriva kilogramelor. Drumul către fericire și mulțumire a fost greu, dar Oprah a ajuns la destinație și mereu și-a împărtășit experiența pentru că își dorește să îi ajute pe cei care au mare nevoie de motivație. „Este greu să fii nefericit dacă te concentrezi pe lucrurile frumoase pe care le ai decât pe cele pe care nu le ai.” 

Am selectat 5 secrete de la Oprah Winfrey pentru o viață mai echilibrată și mai frumoasă.

Balanța este cheia 

„Eu pot să mănânc tot ce îmi doresc, doar că nu mănânc de toate odată. Asta este filosofia mea de viață – le poți avea pe toate, dar nu pe toate deodată.”

Creează-ți propriile standarde de frumusețe. 

„Trecut sunt zilele când îmi doream să fiu cât mai suplă pentru a mă încadra în standardele date de societate.”

Întotdeauna îmi fac timp pentru mine. 

„În fiecare zi îmi dedic 20 de minute dimineața și 20 seara pentru a mă gândi la mine și la sufletul meu. Meditația este  un proces foarte benefic asupra noastră, susține vedeta.”

Fii recunoscător din momentul în care ai deschis ochii dimineața. 

„Niciodată nu mi-am setat o alarmă – nu cred că ne sunt de folos, doar ne agită. Eu îmi setez ora la care trebuie să mă trezesc în cap și funcționează mă trezesc chiar mai devreme. Dimineața mea începe la ora 6:00, apropo la trezit mă ajută și câinii mei, care se trezesc la fel la ora 6:00.

Primul meu gând dimineața este: „M-am trezit, sunt în viață. Mulțumesc!”.

Trăiește în prezent. 

„Respiră. Eliberează-ți sufletul! Momentul prezent este unicul care contează. Nu trăi în trecut și nici în viitor.”

Distribuie articolul: