Un bărbat de 79 de ani, care a cheltuit 11.000 de lire sterline pentru operații estetice, nu-și mai poate închide ochii complet de aproape trei ani. A vrut să-și repare imperfecțiunile, dar a rămas desfigurat.

Pete Broadhurst este un pensionar din Birmingham, Anglia, care a apelat la operații estetice pentru față în 2019, după ce femeia cu care are doi copii i-a spus că este urât și l-a părăsit.

Bărbatul s-a lăsat pe mâna chirurgilor esteticieni, în încercarea de a-și repara imperfecțiunile, printre care și obrajii proeminenți. Medicii i-au operat gâtul, pleoapele inferioare și nasul. Intervențiile nu au fost pe deplin reușite, astfel încât, nici măcar la trei ani distanță, Pete nu-și poate închide ochii. Pentru a putea dormi, acesta își prinde pleoapele cu bandă adezivă sau își înfășoară zona ochilor cu un material. Mai mult decât atât, bărbatul în timpul zilei își pune picături de cel puțin opt ori pentru a nu i se usca ochii.

Bărbatul spune că arată „înfricoșător”, deoarece ochii lui rămân deschiși chiar și atunci când vrea să-i închidă – și susține că aspectul lui l-a costat relațiile.

„Aveam obraji pufoși ca de hamster. Acum mai mulți ani, eram într-o relație cu o femeie cu care aveam și doi copii. Voia să mă părăsească. Eu am întrebat-o: de ce faci asta când avem totul? Uite ce norocoși suntem. Ea mi-a zis: uite-te în oglindă, de asta plec”, a declarat pensionarul.

După alte două relații ratate, acesta a luat un împrumut online și s-a decis să se opereze. Nouă ore au durat intervențiile, iar a doua zi a fost externat.

„Arătam ca și cum eram bătut. A fost groaznic, nu-mi puteam închide ochii. Mi-a fost rău toată noaptea aceea. A doua zi după operații mi-am dorit să nu fi mers”,  a mai adăugat pensionarul ghinionist.

 „Acum vreau doar o ușurare. Vreau să le spun altora să fie atenți pentru că operațiile estetice îți pot distruge viața”, a declarat bătrânul. Doctorii i-au prescris lui Pete picături pentru ochi de opt ori pe zi și i s-a spus să pună la microunde un prosop pe care să-l înfășoare în jurul ochilor atunci când se culcă.

Vederea lui este acum atât de slabă încât nu poate conduce o mașină sau distinge expresiile faciale ale oamenilor și a trebuit să renunțe la hobby-ul său.

Sursa: dailymail.co

Distribuie articolul: