Pagina de Instagram a Oliviei Culpo este cel mai potrivit instrument unde vedeta își poate promova produsele. Recent aceasta ne-a demonstrat că masca de protecție nu se potrivește chiar atât de rău cu costumul de baie, ba dimpotrivă aceste două elemente pot arăta sexy… doar dacă le combini corect.

În contextul pandemiei cauzată de noul tip de Coronavirus, Olivia Culpo și-a lansat propria linie de măști de protecție. Designul acestora pare a fi unul ieșit din tipare, așa cum culorile măștilor sunt foarte țipătoare și la prima vedere e greu să-ți închipui cu ce le-ai putea asorta.

Iată că Olivia, prin propriul ei exemplu, ne demonstrează că, chiar și astfel de culori precum este galben, roz, sau verde neon pot fi asortate cu diverse articole vestimentare. Așa cum sezonul estival și-a intrat oficial în drepturi, Olivia s-a gândit să le demonstreze urmăritorilor cât de bine se poate combina masca în nuanță neon cu un costum de baie.

„Noi am epuizat toate stocurile de măști în culori neon, cu excepția acesteia”, a spus Olivia într-un instastory.

Dacă anterior ne-am fi gândit că o ținută complet neon ar putea arăta prea provocator, Olivia ne demonstrează că aceasta este de fapt o opțiune foarte stilată, mai ales… la plajă! Bineînțeles că nu am putut să nu luăm în calcul și silueta Oliviei la care vedeta lucrează intens în sala de forță și care pare să fi fost deja alintată de razele blânde ale soarelui de vară care i-au lăsat o nuanță maronie.

Sursa foto: Instagram

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA