Olga Verbițchi a fost criticată de către Sebastian Coțofana, prezentator la un post de radio din România, după ce Olga a întârziat la emisiune și din cauza oboselii nu a avut o prestație foarte bună.

„Sunt puţin dezamăgit. Aţi venit cu tema nefăcută”, a comentat prezentatorul după ce Olga și Kio au interpretat melodia „Pagini albe”.

Prezentatorul a mai comentat prestația lor și în unul din vloggurile sale.

maxresdefault-1

„Nu poţi să vii aşa şi să te faci de râs, e jenant pentru ei. A fost jenant şi pentru mine că le-am oferit asta ascultătorilor. Cine e mă prezentatorul? Coţofană ăla care aduce toţi leşinaţii să cânte la radio? Olga, trebuie să recunosc că are voce, dar dacă ai câştigat un concurs şi crezi că ai pe toată lumea la picioare, te înşeli amarnic. Cariera unui artist de succes constă în sacrificii, constanţă, muncă, bun simţ, seriozitate şi perfecţionare, nu doar talent”, a spus prezentatorul.

interviu-sebastian-cotofana

Solicitată de EA.md, Olga încercat să explice situația.

„Da , s-a întâmplat să întârzii cu foarte mult timp la emisiune, lucru care m-a făcut să mă simt extrem de vinovată. Mi-am cerut scuze și am încercat să fac față, însă eram obosită și plus eram și cu gândul la ce mi s-a întâmplat în acea dimineață, cu alarma care nu a sunat, cu ambuteiajul din București și așa mai departe”.

img_2448821_thumbs_650x443_4180141

Olga a mai adăguat că i se întâmplă pentru prima oara să întârzie la o emisiune.

„Nu am nicio replică pentru Sebastian pentru că el și înainte de emisiune mi-a replicat prima piesă, acum a doua ,e tot ce poate el de fapt să facă, să își dea cu păreri fără sens despre oamenii care muncesc pentru ceva. Ceea ce s-a întâmplat a fost prima și pentru ultima oară. Mie imi pare rău că orgoliul lui Sebastian nu s-a oprit în timpul încheierii emisiunii, dar a continuat și după emisiune în vlogul său, care mi se pare banal. Îl respect și ascult postul de radio unde este prezentator, nu am nimic personal cu el și nici nu aș vrea”.

olga

„Eu lupt în continuare pentru viitorul meu, pentru că eu știu ce trebuie să fac și dragă Sebastian, dacă mi se parea atât de mult că după X Factor îmi cade lumea la picioare nu aș fi fost unde sunt acum”, a mai adăugat Olga.

Vezi și: Olga Verbiţchi, criticată de un prezentator din România „Dacă ai câştigat un concurs şi crezi că ai pe toată lumea la picioare, te înşeli amarnic” (Video)