Se pare că soția lui Alexandru Manciu este deranjată de unele comentarii venite din partea cunoscuților. Olga a decis să explice cum stau, de fapt, lucrurile. 

Probabil, toate mamele de băieți și fete au fost nevoite măcar o dată în viață să răspundă la întrebarea „Când faci și o fată/un băiat”, aceasta fiind uneori extrem de enervată, deoarece este cea mai frecvent întâlnită frază. Olga Manciu s-a cam săturat să dea explicații și a venit cu o postare dedicată „rolului de gravidă”, pe rețelele de socializare.

„Când faci o fată? 🤦🏼‍♀️ Serios?! Urăsc această întrebare. De ce? Pentru că totul arată perfect și fără cusur doar în fotografii, de fapt, copiii sunt o muncă zilnică enormă. Și nu e deloc ușor să fii părinte, mai ales când ai și un job și când copii nu sunt unul sau doi, dar TREI! Puteri pentru încă unul, pur și simplu (la moment) nu sunt! Iar cel mai mult mă sperie în toată istoria aceasta, perioada sarcinii. Acele nouă luni în care tu, cumva, ești prizoniera corpului tău. În fiecare dimineață, grețuri și discomfort. E greu să te miști, fiindcă picioarele se umflă, spatele doare și burta crește. Eu scriu doar propriile senzații, ca să fiu înțeleasă corect.”, și-a început confesiunea Olga.

„Toate nouă luni, ești în așteptarea minunii, și această stare de așteptare e destul de traumantă. Timp de nouă luni, atenția celor apropiați e doar spre tine, ca mai apoi, într-un moment să se schimbe tot la 180 de grade. Vine pe lume îngerul și toți într-o clipă parcă, cumva, uită de tine. Eu, în sarcina cu Vlăduț, am devenit mai relaxată, după experiența cu gemenii știam ce mă așteaptă. Dar în prima sarcină, am suferit din cauza „rolului de gravidă”. Da, e adevărat că femeia, mai ales când prima dată se ciocnește cu această perioadă în viața ei, parcă intră într-un rol și deseori are o scuză. Frecvent, oamenii care o înconjoară, doar se conformează cu asta și rabdă tot. Dar oare e corect sau ce mișcă viitoarea mămică atunci când ea își manipulează soțul, mama, tatăl și restul oamenilor din jur? Sincer nu știu. Dar o facem involuntar cred. Sau special? Voi cum credeți? Cert este faptul, că după ce naștem, vine depresia în mare parte din cauza acestui lucru. Despre depresie vorbim cu o altă ocazie. Eu personal, la moment, nu sunt gata să mai trec o dată prin această perioadă. Voi ce credeți despre rolul de gravidă?”, a încheiat Olga Manciu.

Voi cum faceți față acestor întrebări indiscrete?

Foto: Instagram.com

Vezi și: Olga Manciu, imagini fierbinți alături de soț. Au pozat aproape goi (Foto)