Olga și Alexandru Manciu s-au căsătorit mai bine de șapte ani în urmă, iar dragostea lor continuă să crească, să fie mai matură. Tânăra a povestit cum a început totul și care au fost primele greșeli, dar și care a fost reacția soțului său.

Olga își continue seria de confesiuni, de această dată povestind despre evoluția sa în calitate de soție.

„Confesiunea #FemeiaSOȚIE

M-am cunoscut cu ea 7 ani în urmă. Atunci era plină de frici, dar pregătită să le învețe pe toate, pas cu pas. Nu știa să facă practic nimic din ale casei, un lucru era ferm și sigur: EA IUBEA, iar iubirea o putea salva din orice neștire. Se „aprindea pe EL” de la orice fleac, plângea mult, era tare geloasă și uneori chiar isterică. Offf, și acum îmi amintesc prima zeamă 😂😂😂 nu aș mânca în viața mea așa tălăbură. Dar EL, a mâncat… sărmanul încerca să înghită și încă să mai și zâmbească. Ea normal că a văzut dar încerca să se prefacă că nu s-a întâmplat nimic. La acest capitol, despre câte greșeli s-au produs până s-a ajuns la un rezultat frumos, pot povesti la infinit. La voi tot așa a fost?”, povestește tânăra.

A trecut timp și ea s-a schimbat. Un singur lucru a rămas la fel, IUBIREA. Mereu își dorește să fie cea mai bună în toate, și adoră să își vadă bărbatul sătul și fericit. E primitoare și caldă, dar uneori e foc și pară, și dacă se supără atunci neapărat e pentru ceva „binemeritat”. #FemeiaSOȚIE din mine a evoluat atât de mult, încât ceea ce a fost și ceea ce a devenit este absolut opusul. Ea mă trezește dimineața pentru a pregăti micul dejun și tot ea mă ține în picioare atunci când sunt extenuată. Ea îmi spune mereu că EL are nevoie de mine. Ea îmi spune atunci când EL calcă pe bec să îl iert… chiar dacă FEMEIA-EGOISTĂ din mine protestează, dar despre ea ceva mai târziu. Tot ea mă ține să nu dorm și să îl aștept în nopțile în care EL nu-i acasă. O concluzie generală și sigură pe care o pot face, este următoarea: #FemeiaSOȚIE a apărut datorită LUI, a soțului. Și va rămâne, exact până în ultima clipă în care va fi și el.”, își încheie confesiunea Olga.

Cum este #Femeia SOȚIE din voi?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Olga Manciu: „Eu nu am idee cum această femeie trăiește în mine, lângă celelalte femei”