Soția lui Alex Man și-a făcut o obișnuință să reflecte și să-și împărtășească gândurile și trăirile cu prietenele sale virtuale. Tânăra mămică a orbit despre Femeia-Mamă.

Olga Manciu continuă să-și împărtășească gândurile cu prietenele virtuale, care o urmăresc pe rețelele de socializare, venind cu noi confesiuni, de această dată despre Femeia-mamă sau Super-mama!

„#Femeia-mamă! Dacă tot încercam să descoperim femeile din noi, am decis să încep de la EA – creatoarea, făcătoarea, MAMĂ. Cum este ea? Ce gânduri are? Ce își dorește cel mai mult? Eu am să încerc să vă fac cunoștință cu MAMA din mine. Ea posedă niște calități unice. Are un caracter de fier, e foarte puternică, uneori chiar poate să nu mănânce, să nu doarmă…un fel de SUPER-EROU. Încearcă să acorde copiilor săi totul. Atenție, grijă, hrană, căldură, pază și liniște. Uneori îi reușește, alteori nu. Și atunci când NU, ea devine firavă ca un pahar din cristal. De parcă i se dărâmă totul în jur. Și plânge! Da, da plânge mult, fiindcă vrea să poată tot. Vrea să fie SUPER-MAMĂ pentru Damian, Matei și Vlăduț. Mereu parcă se grăbește undeva. De fapt știu unde, la ei, acasă. Pe Ei, ea îi iubește mai mult ca pe sine și nu înțelege cum poate iubirea să fie atât de multă și nemărginită. Gândurile despre ei, nu dispar NICIODATĂ din cap. 24/24, oriunde EA nu ar fi, gândurile și o parte din suflet sunt exact acolo unde sunt puii ei. De ce doar o parte? Pentru că alta îi aparține lui TATA, dar despre el vorbim cu o altă ocazie. Atunci când pe ei ceva îi doare, pe EA o doare și mai mult.”, se destăinuie Olga.

„Gingașă, înțelegătoare și cel mai uimitor RĂBDĂTOARE. Eu nu am idee cum această femeie, trăiește în mine, lângă celelalte femei, dar EA cu siguranță este deosebită și eu știu că din an în an, din zi în zi, ea va fi acea parte perfectă din mine! Ohhhh, da știți ce își dorește ea cel mai mult? Să doarmă!? NU! Să plece la odihnă?! Tot NU! Am spus CEL MAI MULT!!!!! Vă răspund eu, că EA mi-a zis: Cel mai mult EA vrea, ca Damian, Matei și Vlăduț să fie fericiți și sănătoși. Pe bune, nu-i trebuie nimic altceva. Și eu sunt SOLIDARĂ cu ea! Cum e #FEMEIA-MAMA din voi?”, și-a încheiat confesiunea de marți tânăra mămică.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Olga Manciu: În prima sarcină am suferit din cauza „rolului de gravidă” (Foto)