Se pare că dezamăgirile în dragoste se țin lanț de vedeta tv. Câștigătorul show-ului „Zamuj za Buzovu” nu doar că are o amantă, ci a vrut să profite de banii acesteia, dar și a Olgăi Buzova. 

Potrivit StarHit.ru, în presa din Rusia au apărut informații precum că, Denis Lebedev, cel care a cucerit-o pe vedeta tv și a ieșit învingător în reality show-ul „Zamuj za Buzovu”, a mințit-o pe aceasta pe tot parcursul emisiunii.

Fratele fostei soții al lui Denis a făcut publice informații șocante din trecutul concurentului. Se pare că Lebedev și-a înființat o afacere pe banii fostei sale soții care vânduse automobilul mamei sale cu suma de 4,5 milioane de ruble rusești și mai luase un credit de 1 milion. Acesta și-a părăsit soția lăsând-o cu o mulțime de datorii. Denis Lebedev nu a comentat nicicum aceste informații.

În afară de aceasta, spre finalul emisiunii, Olga Buzova a aflat că bărbatul a mințit și că el fusese căsătorit nu doar o dată, ci de două ori. Acesta a mărturisit că n-a iubit-o pe ce-a de-a doua soție și din această cauză au divorțat după două luni de căsnicie. Denis are un copil din primul mariaj.

Potențialul soț al Olgăi Buzova a devenit o adevărată dezamăgire pentru aceasta. Jurnaliștii au descoperit o corespondență personală de-al bărbatului, din care era clar că acesta a venit la emisiune pentru a pentru a se îmbogăți pe seama vedetei. Iată de ce, Denis s-a folosit de serviciile unei companii care i-a oferit o mașină, șofer personal și bani pentru a crea o imagine a unui om de afaceri înstărit. S-a mai dovedit că Lebedev are o amantă, o femeie de afaceri Vita Belousova, a cărei afacere de brânzeturi a fost scrisă pe numele lui pentru a crea aceeași iluzie de bogăție.

După toate zvonurile, Olga Buzova a venit cu o reacție: „Iertați-mă că am dispărut. Îmi este greu. Vreți să cunoaște-ți adevărul?”

„Eram fericită! Nu pot să fiu cu un bărbat care m-a mințit, m-a înșelat și m-a folosit în scopuri meschine. Din nefericire tot ce se zvonește este adevărat. Niciodată nu voi putea să iert și să accept că a înșelat, a lovit o femeie și că a consumat droguri. (…) Este pentru prima dată când întâlnesc un om care este atât de monstruos și fără suflet. Nu înțeleg cum este posibil așa ceva! Dumnezeu îți este judecător. Voi continua să trăiesc. Nu-mi repetați greșelile!”, și-a încheiat aceasta postarea.

Lucrurile au început atât de frumos pentru vedetă și, poftim, o nouă dezamăgire în dragoste!

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Coafuri pentru părul lung inspirate de la Olga Buzova (Foto)