Există niște zodii despre care horoscopul spune că nu le este menit să formeze o relație puternică. Doar că, în realitate, acestea demontează contrariul. Vezi mai jos ce cupluri de zodii au arătat că opusurile se atrag! 

Berbec și balanță

Focul și aerul nu formează compatibilitate prin simpla lor natură. Deoarece sunt elemente extrem de diferite, o relație pare cel puțin imposibilă. Cu toate acestea, ele se completează și pot crea o relație extrem de solidă. Persoanele născute în aceste zodii sunt conduse de propriile emoții, însă pot forma perechea perfectă. Diferențele dintre ele sunt ceea ce le vor face aibă o legătură aparte.

Taur și scorpion

Aceste două semne zodiacale sunt extrem de pasionale și exprimă foarte multă senzualitate și sexualitate. În timp ce Taurul este foarte determinat și poate treacă chiar și prin foc pentru a-și atinge scopul, Scorpionul știe fiecare pas trebuie fie foarte bine gândit și calculat. Deși au temperamente diferite și acționează total opus, aceste două zodii pot forma o relație foarte puternică. Totul se va lega datorita senzualității lor comune.

Gemeni și săgetător

Aceste zodii au o personalitate puternică și principii foarte bine definite. Deși nu există sincronizare în ceea ce privește modul de gândire sau momentul în care iau unele decizii, Gemenii și Săgetătorul pot forma o relație puternică. Punctul lor forte este faptul există foarte multă înțelegere și pot citi printre rânduri, motiv pentru care nu vor există foarte multe momente tensionate.

Rac și capricorn

Deoarece persoanele născute în aceste zodii au aceleași scopuri și sunt atrase de aceleași interese, probabilitatea ele formeze un cuplu de succes este foarte mare. Atât Racul, cât și Capricornul își doresc obțină tot ceea ce și-au propus în viață. Au ambiție, însă Racul are uneori tendință bată în retragere. De aceea Capricornul poate fi un partener foarte bun, pentru îl va motiva pe temătorul Rac își continue drumul și acționeze cu mai multă încredere.

Leu și vărsător

Pe lista cu zodiile care dovedesc opusurile se atrag se află și combinația dintre Leu și Vărsător. Puternicul Leu își dorește domine și dețină mereu controlul, în timp ce Vărsătorul este complet opus. Este mai visător și mult, mult mai libertin. La prima impresie, aceste semne zodiacale nu ar putea forma o relație stabilă, însă astrele sunt în favoarea lor. Dacă Leul privește viața cu mai multă detașare și acceptă și partea sa imprevizibilă, relația cu un Vărsător poate ia naștere oricând. Și cu siguranță Vărsătorul are de oferit o iubire aparte.

Fecioară și pești

Meticuloasa Fecioară cu greu se atașa de visătorul Pesti. Nevoia de a deține mereu controlul, atenția exagerată la detalii și tendința de a atinge mereu perfecțiunea sunt doar câteva lucruri care vor împiedica orice persoană născută în zodia Fecioară se gândească la o relație serioasă cu o persoană născută în zodia Pești. Mai mult decât atât, deoarece are un temperament puternic, Fecioara va căuta o persoană care îi poate ține piept în orice moment. Cu toate acestea, ambele semne zodiacale sunt dornice de iubire și nu pot conceapă egoismul. Așadar, au două motive foarte puternice pentru a da o șansă unei relații.

Sursa: AndreeaRaicu.ro

Distribuie articolul: