Cântăreața Buzova, în vârstă de 35 de ani, i-a răspuns cu răutate unui bărbat, care a declarat că le-a fost infidel tuturor iubitelor sale. Vedeta i-a dat o lecție de viață: i-a spus că infidelitatea masculină are efecte dăunătoare, chiar și asupra sănătății femeilor.

Olga Buzova este o femeie puternică, căreia nu îi este frică să-și spună părerea, în orice situație.

Recent, Olga și-a început propriul podcast pe Yandex, care se numește „Spectacolul Buzova”. Invitatul podcastului a fost, din spusele Olgăi, un „restaurator chel” de 42 de ani, pe nume Ilya. Bărbatul, fără prea multă jenă, a declarat că și-a înșelat absolut toate femeile din viața lui, și nu vede nimic greșit în acest fapt. Acest lucru a enervat-o pe prezentatoare:

„Când un bărbat trădează, cel puțin ia o bucată de stimă de sine. În acel moment, femeia se gândește: „Nu-i dau ceva?”. Înșelarea afectează sănătatea unei femei, pentru că toate bolile provin de la nervi”, a spus Olea Buzova indignată.

Ilya, însă, nu s-a liniștit. El a decis să-i răspundă vedetei la fel de răutăcios și a spus că după vârsta de 35 de ani femeile vor trăi chiar și cu un bărbat ce le înșală, pentru că pentru femei este important ca bărbatul doar să fie acolo. 

Atunci, Buzova a încetat să mai fie timidă:

„Poate că nu înțelegi, dar m-ai jignit. Nu mi-e rușine de vârsta mea, arăt grozav. Dacă am 35 de ani, ar trebui să profit de orice ocazie? Nu!” – a spus Olga și i-a reamintit lui Ilya că orice femeie poate fi fericită, la orice vârstă.

Buzova, însăși, este încă în căutarea fericirii sale. Prima ei căsătorie cu Dmitry Tarasov, un fotbalist celebru, a luat sfârșit în 2016, după patru ani.

Iar acum, un alt fost a lui Buzova este bloggerul David Manukyan, cu care a fost timp de un an și jumătate. Motivele despărțirii sunt încă necunoscute.

 

Distribuie articolul: