A include în textul unei piese nume celebre este o mișcare înțeleptă la care adesea apelează interpreții cu speranța că în acest fel melodia va deveni și mai ascultată. Totuși această mișcare necesită și o doză de prudență, în caz contrar aceasta poate crea mult bucluc, așa cum i s-a întâmplat și lui Drake. Mai jos, află toate detaliile. 

Zilele astea Drake tot încearcă să-și acopere vina pe care o are față de colegii și prietenii săi faimoși pe care, l-a drept vorbind, i-a cam ofensat în una dintre piesele sale. Se pare că acesta a fost inspirat de unele dintre cele frumoase domnișoare din lumea celebrităților, și aici ne referim la Kylie Jenner, Kendall Jenner și Gigi Hadid.

„Da sunt un marginal și un prost. Kylie Jenner este o puștoaică dintr-o parte. Am 20 din astea, exact așa cum e Kylie. Am și 20 de Kendall, zvelte și frumoase modele Vogue, și cam tot atâtea de Gigi am”, spune rapperul în piesa lui.

Kylie Jenner

Kendall Jenner

Gigi Hadid

Având în vedere prietenia rapperului cu Travis Scott, care este iubitul lui Kylie și relațiile bune pe care le are Drake cu întreaga familie Kardashian, aceste versuri au fost de-a dreptul surprinzătoare pentru internauți.

Totuși trebuie să menționăm că această piesă, Drake nu a publicat-o și nici nu planifica să o facă, iar în mediul online aceasta a ajuns din întâmplare.

„Acest rap nu trebuia să fie difuzat deloc. Trei ani în urmă, această melodie a fost infiltrată din întâmplare într-un catalog muzical, în consecință, ați auzit-o dintr-o greșeală. Cel mai puțin îmi doresc să-mi încep dimineața cu gândul că mi-am jignit prietenii. Prin urmare, vă spun acum tot adevărul”, a scris Drake pe pagina lui de Inatgarm.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: