Au apărut noi detalii despre scandalul din familia vedetelor Gigi Hadid, în vârstă de 26 de ani, și a lui Zayn Malik, în vârstă de 28 de ani, care s-au despărțit după ce mama modelului, Yolanda Hadid, l-a acuzat pe muzician de violență domestică. Acum Zayn, care și-a recunoscut vinovăția și a primit o perioadă de probațiune de 360 de zile și o amendă, intenționează să facă tot ce este necesar pentru a evita „lupta” pentru custodia fiicei în vârstă de un an.

Într-un interviu pentru revista americană Mirror, partenerul de afaceri a lui Zayn a spus că după incident, muzicianul este extrem de îngrijorat de viitorul familiei sale și vrea să găsească o soluție pașnică de rezolvare a problemei de custodie a copilului.

„Gigi și Zayn o cresc pe Khai împreună. El intenționează cu fiecare parte a corpului să lupte pentru a convinge lumea că atacurile sale de agresiune nu îl împiedică să aibă grijă de fiica lui. Gigi susține dorința lui Zayn de a se implica în creșterea fiicei sale.”

Reamintim că, acum câteva zile, Yolanda Hadid l-a acuzat pe Zayn Malik de violență domestică, după ce între cei doi a avut loc o ceartă. Potrivit zvonurilor, muzicianul a insultat-o pe Yolanda, a împins-o într-un dulap și i-a ordonat să stea departe de fiica lui. După, Malik a mai fost acuzat de patru infracțiuni violente, el nu a contestat acuzațiile. Acum interpretul va trebui nu doar să plătească o amendă și să execute perioada de probațiune, ci și să urmeze un curs de gestionare a furiei și un program de combatere a violenței domestice. De asemenea, i se interzice să se apropie și să contacteze cu Yolanda și paza ei pentru o perioadă.

Citește și: Gigi Hadid s-a desparțit de Zayn Malik! Mama modelului îl acuza pe interpret de violență domestică

Sursa: spletnik.ru