Gigi Hadid, în vârstă de 26 de ani, și Zayn Malik, în vârstă de 28 de ani, s-au despărțit, cauza fiind un scandal între mama modelului și artist. Yolanda Hadid l-a acuzat pe iubitul fiicei sale de violență domestică. 

Potrivit acesteia, interpretul a lovit-o când a fost în vizită la ei acasă. Malik a declarat că Gigi în acea perioadă a lipsit de acasă câteva săptămâni. Se pare că între el și Yolanda a izbucnit o ceartă. Nu au vrut ca informațiile să ajungă în spațiul public, dar după ce despre acest conflict s-a aflat, cântărețul a făcut o declarație pe rețelele de socializare.

„După cum știți, sunt o persoană publică și vreau să creez o lume sigură pentru fiica mea. Un loc în care problemele de familie nu ar fi expuse publicului. În efortul de a o proteja, am fost de acord să nu dau curs la o dispută creată între mine și un membru al familiei iubitei mele, care a venit la noi acasă, în timp ce partenera mea a lipsit câteva săptămâni. Aceasta a fost și ar trebui să rămână o problemă privată, dar pare să existe un dezacord în acest moment. Și în ciuda eforturilor mele de a aranja totul într-un mediu familial și pașnic, care să-mi permită să fiu părintele pe care îl merită fiica mea, a fost totul divulgat presei.

Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare vindecarea tuturor celor implicați în acest conflict și, mai important, rămân vigilent pentru a o proteja pe Khai și a-i oferi intimitatea pe care o merită”.

Mai târziu, Malik a lăsat o altă declarație. El a negat acuzațiile de violență în familie și a remarcat că nu s-a atins de mama iubitei sale.

„Neg ferm că aș fi lovit-o pe Yolanda și, de dragul fiicei mele Khai, refuz să dau alte detalii. Sperăm că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și va continua să abordeze aceste probleme în privat”.

Conform zvonurilor, Hadid și Malik s-au despărțit, dar continuă să își crească împreună fiica de un an.

„Nu sunt împreună acum. Deși amândoi sunt părinți buni. Ei cresc împreună o fiică. Yolanda este foarte protectoare cu Gigi. Își dorește tot ce este mai bun pentru fiica și nepoata ei”, a afirmat un insider.

Purtătorul de cuvânt al modelului a remarcat că Gigi îi acordă multă atenție fiicei sale și cere intimitate.

Gigi Hadid și Zayn Malik au format un cuplu timp de aproximativ șase ani, dar s-au despărțit de mai multe ori în acest timp. Acum un an, au devenit părinți pentru prima dată.

Sursa: spletnik.ru