O femeie în vârstă de 24 de ani, originară din Moscova, Rusia, a uimit o lume întreagă atunci când a dezvăluit că este mama a 21 de copii, 20 dintre ei venind pe lume în ultimul an și jumătate, cu ajutorul mamelor surogat. Acum, însă, ea susține că își dorește o familie numeroasă cu soțul ei, un om de afaceri în vârstă de 57 de ani.

Kristina Ozturk are doar 24 de ani și este căsătorită cu omul de afaceri Galip Ozturk, în vârstă de 57 de ani, pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe în Georgia. Deși diferența de vârstă dintre ei este de 33 de ani, cei doi se iubesc mult și, în plus, împărtășesc aceeași dorință, și anume de a avea o familie numeroasă.

Cuplul, care își dorește 105 copii, a dezvăluit că a cheltuit aproape 170.000 de euro pe mamele surogat, în perioada martie 2020 și iulie 2021 și, în plus, au 16 bone, pe care le plătesc cu 96.000 de dolari.

Kristina, care are o fetiță de șase ani dintr-o relație anterioară, susține că este alături de copiii ei tot timpul și face „toate lucrurile pe care le fac în mod normal mămicile”. Ea recunoaște, însă, că cheltuielile pentru îngrijirea celor 20 de copii sunt mari, dar nu se plânge, întrucât partenerul ei este un om de afaceri de succes.

„Ne costă aproximativ 5.000 – 6.000 de dolari pe săptămână lucrurile esențiale pentru toți copiii. Uneori puțin mai mult, alteori mai puțin”, a spus tânăra mamă, care trăiește într-o casă cu trei etaje.

Primul copil al cuplului a venit pe lume în martie 2020. Este vorba despre un băiețel ce poartă numele Mustafa, iar cel mai mic are doar trei luni, fiind născut în luna iulie a acestui an.

„Îți spun sincer – zilele mele nu sunt niciodată plictisitoare. Fiecare zi e diferită, de la planificarea programului de lucru al colaboratorilor, până la cumpărăturile făcute pentru familie.”, a mărturisit ea, potrivit Daily Mail.

De asemenea, femeia spune că nu planifică mai mulți copii surogat în perioada următoare, dar nu exclude să aibă mai mulți copii în mod natural.

„Vreau să îmi planific o sarcină, dar nu imediat, pentru că deocamdată trebuie să fiu aproape de bebelușii mei. Este greu să fii mamă pentru 21 de copii când ești însărcinată”, a mai spus ea.

Cine este Galip Ozturk

Soțul femeii, Galip Ozturk, este un om de afaceri de succes, care lucrează în turism, transport și finanțe. El este originar din Turcia, dar locuiește în Georgia de mai bine de șapte ani.

Este fondatorul companiei turcești Metro Holding și are o investiție în valoare de 500 de milioane de dolari în Georgia.

Ozturk a fost căsătorit anterior cu Hulya Ozturk, cu care are nouă copii, care locuiesc și lucrează în Turcia.

Sursa: peroz.ro

Distribuie articolul: