Pe bune dreptate, fotomodelul german este de mai bine de 15 ani „Regina petrecerii de Halloween”. Ea a purtat de-a lungul timpului cele mai spectaculoase ţinute.

Deşi a născut de patru ori, Heidi Klum are o siluetă incredibilă. Însă anul acesta taman silueta şi-a mascat-o pentru că s-a deghizat în „grăsuna” Fiona, iubita lui Shrek. Şi pentru că prinţesa nu vine niciodată singură la bal, iubitul ei Tom Kaulitz, fratele geamăn al chitaristului din trupa Tokyo Hotel, a venit la petrecerea din New York îmbrăcat în Shrek, scrie click.ro.

La New York, Heidi Klum nu s-a dezminţit şi a venit la petrecere costumată în Fiona din filmul de animaţie Shrek. Şi cum o prinţesă nu vine niciodată neînsoţită, l-a pus şi pe iubiţelul ei Tom Kaulitz să poarte piele verde şi straie de desene animate.

Ultima noapte din octombrie a dat startul celei mai colorate petreceri din timpul anului. Zeci de copii au inundat străzile din diferite cartiere americane şi încearcă să îşi sperie vecinii sperând că vor primi în schimb bomboane şi prăjituri. La Hollywood, cele mai frumoase femei au petrecut ore în şir în faţa oglinzii pentru a se poci, pentru a se urâţi cu bună ştiinţă. Iată în ce s-au transformat divele în acest an.

Sursa Foto: Google.com

Vezi și: De Halloween au optat pentru costume inedite. Cum s-au transformat vedetele de la noi

Distribuie articolul: