De obicei, femeile apelează la masaj, dar și la diferite produse scumpe pentru a scăpa de cearcăne. Însă, TikTok-ul ca de fiecare dată face regulile lui. Se pare că din cauza sau, de ce nu, datorită acestei platforme, cearcănele, oboseala și umflarea feței sunt deja în trend. 

Mai mulți tineri de pe TikTok au provocat alți utilizatori, aceștia au început să se filmeze în timp ce își fac cu ajutorul produselor de machiaj cearcăne, pe care le consideră „cool”. Au trecut de mult acele vremuri în care cineva făcea totul pentru a-și ascunde ochii obosiți și umflați cu machiaj. Tinerii acum tind practic spre tot ce e mai diferit, dacă pentru unii cearcănele sunt urâte, ei o să facă tot posibilul ca ele deja să fie în trend și, se pare că reușesc. 

Tineri din toate colțurile lumii fac furori pe rețelele sociale filmându-se în timp ce folosesc produsele de machiaj pentru a-și „construi” cearcăne. În imaginile apărute pe TikTok, mai multe tinere s-au filmat în timp ce folosesc luciuri de buze ori concealer pentru a forma acele pete de sub ochi.

Potrivit indiatoday.in tendința a fost începută pe TikTok de Sara Carsten, al cărei clip de pictare a cearcănelor sub ochi a devenit foarte rapid viral. Sara a explicat că a fost inspirată să facă acel look de machiaj în timp ce s-a luptat mult timp cu propriile cearcăne și a decis că e timpul să-și accepte sinele natural.

„Cel mai mare defect al meu, pe care m-am chinuit ani de zile să-l ascund, e acum atractiv? Sunt fericită”. 

Tendința a fost preluată de TikTok-eri și s-a extins la o scară uriașă. Oamenii conștient se machiază sub ochi, astfel, să pară mult mai obosiți și mai umflați. Pentru unii ar părea o provocare bună, pentru că astfel îți accepți micile defecte, dar pentru alții, această idee ar părea o exagerare. 

Tu ce părere ai despre acest nou „trend”? 

Distribuie articolul: