De când a devenit mămică, Elena Bivol pare să fie și mai inspirată la capitolul vestimentar. Și pentru că ne aflăm în plin sezon canicular, designerul a creat costume de baie pe cât de originale, pe atât de practice. Surpriza, însă constă în faptul că aceastea sunt pentru mamă-fiică.

De când mers în vacanță, la sfârșitul acestei primăveri, Elena își delectează cei peste 40 de mii de urmăritori cu poze în care afișează diverse costume de baie. Le-a purtat chiar ea și micuța sa, Eliza, iar imaginile sunt atât de drăgălașe, încât nu are cum să nu îți placă noua tendință.

Публикация от Elena Bivol/ Strajescu (@elenabivol22)

Costumele prezentate de creatoarea de modă sunt dintr-o singură piesă și, de cele mai dese ori, de o singură culoare. Totuși, ceea ce le face deosebite sunt florile cusute pe partea din spate.

Și pentru că ce e frumos – costă, Elena Bivol a dezvăluit și prețul unor astfel de articole pentru plajă. Cel pentru mamă este la prețul de 900 de lei, iar pentru fiică – 500 lei.

Designerul a publicat și câteva fotografii cu alte costume perfecte pentru zilele toride de vară. De data aceasta, eclusiv pentru maturi.

Foto: Instagram.com