De când a devenit mămică, Elena Bivol pare să fie și mai inspirată la capitolul vestimentar. Și pentru că ne aflăm în plin sezon canicular, designerul a creat costume de baie pe cât de originale, pe atât de practice. Surpriza, însă constă în faptul că aceastea sunt pentru mamă-fiică.

De când mers în vacanță, la sfârșitul acestei primăveri, Elena își delectează cei peste 40 de mii de urmăritori cu poze în care afișează diverse costume de baie. Le-a purtat chiar ea și micuța sa, Eliza, iar imaginile sunt atât de drăgălașe, încât nu are cum să nu îți placă noua tendință.

Costumele prezentate de creatoarea de modă sunt dintr-o singură piesă și, de cele mai dese ori, de o singură culoare. Totuși, ceea ce le face deosebite sunt florile cusute pe partea din spate.

Și pentru că ce e frumos – costă, Elena Bivol a dezvăluit și prețul unor astfel de articole pentru plajă. Cel pentru mamă este la prețul de 900 de lei, iar pentru fiică – 500 lei.

Designerul a publicat și câteva fotografii cu alte costume perfecte pentru zilele toride de vară. De data aceasta, eclusiv pentru maturi.

Foto: Instagram.com