Pe Diana Moraru am cunoscut-o acum ceva timp (ca să nu vorbim de ani, că suntem, totuși femei), fiind în domeniul coaching-ului la o cunoscută companie cu sediul la Londra. De atunci s-au mai schimbat lucrurile, iar Diana a ajuns să facă un master la Dubai. Nu a abandonat însă mentoratul pe ascensiunea în carieră, iar tema ei de suflet a devenit subiectul unui podcast, care va apărea în două limbi: română și engleză.

„Sunt foarte bucuroasă să împărtășesc cu voi că podcastul „Cariera ta, de la A la Z” își începe activitatea în 15 ianuarie 2021 . În prima emisiune vom aborda tematica „Din culisele carierei de funcționar public”. Ce presupune cariera de funcționar public și care este partea invizibilă a acestui job, sunt doar câteva întrebări la care invitatul special Cristu Chirfot ne va răspunde.

 

Cristu Chirfot este consilier superior la departamentul de dezvoltare rurală din cadrul Ministerului Agriculturii din România și are experiență de peste 20 de ani în administrația publică. Deține un doctorat în domeniul agronomic și marketing agricol. Nu rata prima emisiune care îți aduce sfaturi utile despre cum să începi și să construiești o carieră de funcționar public.

Vă aștept cu drag să ne vedem live Vineri, 15 ianuarie 2021, ora 17:00 (ora României). Nu rata să te abonezi la canalul de YouTube”, ne îndeamnă Diana.

Despre podcast, Diana mai spune că este orientat să ajute oamenii pentru a se descurca eficient în cariera lor, pentru a face schimbări în viața profesională sau a-și descoperi adevăratele talente pe care le au. Podcastul va apărea în română și în limba engleză, fiind practic unul dintre puținele pe această nișă, pe piața românească.

Distribuie articolul: