Originară din Republica Moldova și stabilită la Constanța de 12 ani, Elena Gatcin a obținut apreciere maximă din partea juraților, în cel de-al 11-lea sezon „Românii au talent”. Aceasta a cântat cu vocea și pianul și i-a emoționat profund pe membrii juriului.

Elena Gatcin este concurenta care a primit cel de-al 10-lea și ultimul Golden Buzz în sezonul 11 „Românii au Talent”. Concurenta a interpretat piesa „Vreau să vii în viața mea”, de Aura Urziceanu, și i-a lăsat mască pe jurați.

„Sunt din Republica Moldova, dar sunt de 12 ani în Constanţa, m-am mutat acolo. Mi-a fost greu pentru că nu vorbeam cum vorbesc oamenii aici şi am avut şi câteva incidente, poate glume, poate nu glume pe baza accentului meu şi asta pe mine foarte mult m-a supărat şi chiar am plâns foarte mult din cauza asta pentru că mă simţeam diferită. Vorbeam şi cu mami şi zic, mi-e dor câteodată atât de mult de casă şi mai ales în momente din astea mai grele aş fi vrut să fie mama lângă mine pentru că mama este omul care dintotdeauna m-a susţinut în absolut tot ce fac.

Sunt muzician pianist şi vocalist datorită profesoarei de la grădiniţă care a sfătuit-o pe mama să meargă la un liceu de muzică din Chişinău pentru că eu stăteam la 40 de km de Chişinău. Știu doar două persoane că am venit aici, mami al meu și copilul meu, Alexandru”, a dezvăluit Elena Gatcin.

„Sunteți în posesia unei prestații de necomentat pentru mine”, a spus Florin Călinescu.

„M-ai lăsat fără grai, m-ai lăsat cu piele de găină, m-ai dus în toate stările. Am început să cânt acest cântec cu fratele meu când eram mici. Sunt foarte multe amintiri și când văd un om atât de talentat trebuie să-i recunosc meritele”, a adăugat Andra. Tot ea a fost cea care a apăsat butonul de „aur”.

Urmăriți prestația Elenei în imaginile de mai jos:

Printre concurenții din Republica Moldova care au intrat în concurs anul acesta sunt Vlad Ciobanu și Anastasia Ursu, o fetiță de doar 4 ani, ambii din Chișinău.

Sursa: Youtube / Românii au talent