Băiețelul de doar cinci ani, din Chișinău, știe cum să impresioneze juriul de la „Românii au talent”. După ce anul trecut a câștigat premiul de originalitate a sezonului 10, Vlad Ciobanu a revenit în concurs.

Fanii „Românii au talent”, alături de jurați, au avut parte de o mare surpriză. Micuțul Vlad Ciobanu, care anul trecut a impresionat cu modul în care recită poezii patriotice, a revenit pe scenă.

Întrebat în culise cum de-i reușește, Vlad a dezvăluit secretul: „O poezie, ca să-ți iasă bine, trebuie să o faci cu gesticulație și o intonație bună. Să nu te prostești”

Acesta le-a spus juraților că acum are 5 ani și le-a pregătit o cimilitură, pe care a spus-o fără mare efort. Băiatul, de asemenea, a recitat o poezie patriotică numită „Unire, frați români”, lăsându-i fără cuvinte pe cei patru jurați. Moldoveanul a fost aplaudat din picioare. Florin Călinescu l-a întrebat pe micul concurent ce și-ar dori să facă atunci când va crește mare, iar Vlad i-a răspuns fără ezitare: „Vreau să fiu actor și președinte”, la care juratul i-a răspuns: „Sper să crești mare, frumos și să ne conduci pe toți cu înțelepciune”.

Vezi momentul lui Vlad Ciobanu, de pe scena Românii au Talent, în video de mai jos.

Vlad Ciobanu a ridicat premiul de originalitate a sezonului 10, iar cei 10.000 de euro pe care i-a câștigat, nu au fost cheltuiți. Părinții i-au pus pe un cont, iar când va veni timpul vor achiziționa o locuință.

Sursa: Youtube / Românii au talent

Citește și: O fetiță de doar 4 ani, din Chișinău, a emoționat juriul la Românii au talent. Smiley: „E concurentul meu preferat” (Video)